Banan- och kanelmuffins

 
150 g rumstempererat smör
3 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk malen kanel
2 st ägg
2 st bananer
3 dl vetemjöl
3/4 dl mjölk
  1. Blanda smör och socker i en bunke.
  2. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kanel.
  3. Blanda i äggen och rör om kraftigt.
  4. Skala bananerna och mosa de med en gaffel på en tallrik.
  5. Tillsätt bananmoset och vetemjöl till smeten.
  6. Häll sist i mjölken och rör till en jämn smet.

Ställ muffinsformar på en plåt och fyll de till 3/4 med smet.
Grädda mitt i ugnen, 200 grader, 20 min. 
 
 
Dessa blev visst lite platta, men goda! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0